Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

02. 08. 2019. 19:53   >>  19:58

UGOVOR NA GODINU

Kvinsi Miler novi igrač Cibone

Američki košarkaš Kvinsi Miler novo je pojačanje Cibone, potvrdio je danas zagrebački klub.

Miler je sa novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Bivši igrač Crvene zvezde u Cibonu stiže poslije oporavka od povrede zbog koje je nakon raskida ugovora s Huventudom bio bez angažmana.

Kvinsija Milera (26) je 2012. godine kao 38. pika u drugoj rundi drafta izabrao Denver. Naredne tri sezone igrao je za Nagetse, Sakramento i Detroit, ali nije uspio da se izbori za status u NBA ligi.

U sezoni 2015/16. igrao je za Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio ABA ligu, a iste godine izabran je u drugu najbolju petorku Evrolige.

Nakon odlaska sa Malog Kalemegdana nastupao je za Makabi i Bamberg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније