Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 07. 2019. 17:01   >>  16:58

POSTAO SLOBODAN IGRAČ

Džej Ar Smit nije više košarkaš Klivlenda

Košarkaški klub Klivlend odrekao se usluga igrača Džej Ar Smita, koji će postati slobodan agent.

Kavalirsi su odluku donijeli prije nego što je Smitov ugovor za narednu sezonu, vrijedan 15,6 miliona dolara, postao aktivan.

Smit je prošle sezone u NBA ligi odigrao samo 11 utakmica za Klivlend. Klub i košarkaš su u novembru odlučili da završe saradnju pošto Smit nije bio zadovoljan statusom, a uprava nije željela da njegovo nezadovoljstvo utiče na mlade igrače.

Klivlend je nekoliko mjeseci bezuspješno pokušavao da trejduje Smita, ali nije pokušao da postigne pravi dogovor čak i nakon što je pristao da produži garanciju ugovora od 30. juna do 15. jula.

Smit je 15 godina u NBA ligi i rekao je da ne namjerava da je napušta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније