Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 09. 2013. 16:39   >>  16:59 8

EP - SLOVENIJA

Letonija dalje, Makedonija kući

Košarkaška reprezentacija Letonije pobijedila je Makedoniju rezultatom 76:66, u okviru takmičenja u grupi „B“ Evropskog prvenstva u košarci, javio je novinar Anadolu Agency.

Autsajder s početka prventstva Letonija je pobjedom od deset poena razlike prošla u narednu rundu takmičenja, dok će za prolaz dalje Bosni i Hercegovini protiv Litvanije trebati pobjeda od najmanje deset poena razlike.

Prvu četvrtinu selekcija Letonije otvorila je serijom od 12:0, a prvi period igre završen je rezultatom 27:16 u korist letonske reprezentacije.

Bolja igra LEtonije krunisana je prednošću i na kraju prvog poluvremena, a rezultat je glasio 49:36.

Vođena Kasparsom Berzinsom, koji je u prve tri četvrtine postigao 13 poena, Letonija je zadržala prednost i na kraju treće četvrtine, koja je završena rezultatom 62:65.

Najefikasniji u selekciji Letonije bili su Kristaps Janicenoks i Kaspars Berzins sap o 15 poena, dok je najbolji pojedinac makedonske reprezentacije bio Pero Antić sa 16 poena, a dvocifren učinak imao je još samo Todor Gečevski sa 11 koševa.

U 17 sati i 45 minuta rivali biti Bosna i Hercegovina i Litvanija, dok će u 21 sat rivali biti Crna Gora i Srbija.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније