Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2019. 11:58 >> 11:57

DIO POJAČANJE ZA EVROLIGU

Francuski reprezentativac kod Mitrovića

Novi evroligaš Asvel, koji sa klupe predvodi crnogorski selektor Zvezdan Mitrović, angažovao je francuskog reprezentativca Antoana Dioa, sa kojim je potpisan ugovor na tri godine.

Dio (1.93 metara, 30 godina) vraća se u domovinu nakon što je posljednje četiri godne proveo u španskoj Valensiji, sa kojom je prošle sezone osvojio Eurokup.

On je sa Valensijom osvojio i titulu šampiona Španije u sezoni 2016/17, kao i zlatnu medalju na Eurobasketu 2013. godine sa Francuskom i bronzu na Svjetskom prvenstvu naredne godine.

Dio je u karijeri odigrao 32 evroligaške utakmice, kao tinejdžer u Le Manu od 2007. do 2009, a potom u sezoni 2013/14 kada je igrao za Strazbur.

Novo pojačanje doveo je Fenerbahče, koji je angažovao nekadašnjeg košarkaša Partizana Leo Vestermana.

Vesterman se pridružio ekipi čiji je trener Željko Obradović, a u kojoj su njegovi sunarodnici Žofri Lovernj i Nando De Kolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније