Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kscg, Objavila: M.M ]

02. 07. 2019. 08:44 >> 08:42

ŠKEROVIĆ

Ostvaren uspjeh za žensku košarku

Nakon poraza od Velike Britanije selektorka košarkašica Jelena Škerović, saopštila je da su neke loše odluke u odbrani, nesportski faul i izgubljene lopte, momenti za detaljnu analizu, ističući da su djevojke, iako je falilo snage i koncentracije, ipak napravile veliki uspjeh.

Crnogorske košarkašice poražene su od Velike Britanije 92:71 u meču za četvrtfinale Eurobasketa.

“Bilo je teško, ali mi smo im na početku dozvolili lake šuteve pa su one stekle dosta samopouzdanja da bi kasnije pogađale preko ruke. Primakli smo se na minus pet u trećoj četvrtini, nakon čega smo napravili neke loše odluke u odbrani uz to nesportski faul i izgubljene lopte. To su sve momenti za neku detaljnu analizu, ali svaka čast djevojkama na svemu.” poručila je selektorka Jelena Škerović.

Crnogorke su šampionat završile sa pobjedom i tri poraza, a ispunile su cilj. Pružile su maksimum i stekle iskustvo igranja protiv najboljih.

Pobjeda nad Češkom pokazatelj je da ima kvaliteta i trebalo bi da bude podstrek za sve djevojke da što više rade i treniraju.

“Hvala svima u Crnoj Gori koji su navijali za nas, puno nam je značilo. Potrudile smo se, dale maksimum i mislim da je ta jedna pobjeda veliki uspjeh za žensku košarku u našoj zemlji. Mislim da smo napravile uspjeh. I protiv Britanije smo dugo bile tu, ali falilo nam je snage što je prouzrokovalo da nam fali i koncentracije u finišu. Hvala djevojkama za borbu i za sve što su pružile.” zaključila je Škerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније