Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

sportklub.rs [ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2019. 13:15   >>  13:15

RADONJIĆ PREZADOVOLJAN

Evroliga, samo tri poraza i 9:0 u plej-ofu

Trener Bajerna Dejan Radonjić bio je prezadovoljan poslije trijumfa u finalu Bundeslige nad Albom kojim je njegov tim osvojio petu titulu šampiona Njemačke.

U trećoj utakmici finala Bundeslige Alba je imala čak 15 poena prednosti i djelovalo je da će Berlinci uspjeti da naprave brejk i da produže finalnu seriju. Ipak Bavarci su uhvatili posljednji voz u tom duelu, izborili produžetak poslije kog su slavili 93:88 uz fenomenalnu igru Vladimira Lučića i Nihada Đedovića.

"Čestitam igračima, klubu, menadžmentu i navijačima. Bila je još jedna teška utakmica, Alba je odigrala odlično ali u posljednjih sedam minuta smo dali sve od sebe. Mi smo međutim napredovali i kontrolisali rezultat posebno u produžetku i poslije važnog pogotka Lučića. Nihad je takođe bio veoma važan u cijeloj ovoj seriji protiv Albe", kazao je trener Dejan Radonjić koji je dodao i da je sezona bila veoma duga.

"Bilo je mnogo mečeva, u Evroligi takođe. Međutim mi smo ostali konstantni, samo tri poraza u regularnom dijelu Bundeslige, poraz u Kupu od Albe i sada smo završili plej-of sa 9-0, šta da kažem?", rekao je bivši trener Crvene zvezde i Budućnosti.

Predsjednik Bajerna Uli Henes je poručio da je utakmica bila za one sa jakim nervima kao i da su igrači Bajerna pokazali hrabrost.

Najkorisniji igrač finalne serije Nihad Đedović kaže da mu ta laskava titula ne znači i da je najvažnije da je Bajern šampion jer taj osjećaj za njega nema cijenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније