Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 06. 2019. 21:26 >> 22:36
4

PARTIZAN ULOŽIO ŽALBU

Zvezda "trokorakom" do titule

Košarkaši Crvene zvezde petu godinu uzastopno osvojili su titulu šampiona Srbije, a veliku radost crveno-bijelima donio je Bili Beron košem u posljednjoj sekundi poslije očiglednih koraka.

Zvezda je savladala Partizan sa 3:1 u finalnoj seriji Superlige za 20. trofej šampiona države. Crveno-bijeli su u četvrtoj utakmici pobijedili kao gost rezultatom 76:75.

Beron je sa 21 poenom bio najefikasniji u Zvezdi, Dejan Davidovac dao je 13, dok su po 11 za Partizan postigli Aleks Renfro i Đorđe Gagić.

Na 13,7 sekundi prije kraja Renfro je pogodio za 75:74, Zvezda je krenula u posljednji napad, a pobjednički koš uz zvuk sirene postigao je Beron.

Domaći tim je branio posljednji napad, a Amerikanac je solo prodorom položio loptu u koš.

Na snimku je sve očigledno, ali rijetko ko je u taboru kluba iz Humske reagovao poslije prodora Berona.

Košarkaši klub Partizan uložio je žalbu na ishod petog meča finalne serije Superlige Srbije. Prema najavama organi KLS će u utorak donijeti odluku o žalbi crno-bijelih.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније