Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 09. 2013. 17:05 >> 17:05

EP - SLOVENIJA

Pobjeda Ukrajine, Hrvati se provukli

Već na startu drugog dana Evropskog šampionata u Sloveniji još dva iznenađenja.

Ukrajina  je nakon drame u prvom kolu, danas dobila Izrael rezultatom 74:67 (19:13, 16:13, 18:20, 20:17) i stigla do drugog trijumfa i vrlo je blizu plasmana u drugu fazu takmičenja.

Hrvatska je bila blizu i drugog poraza, ali su se “kockasti“  izvukli u poslednjim sekundama duela sa Gruzijom. Ante Tomić je pogodio sa zvukom sirene i postavio konačnih 77:76. Najefikasniji pobjedničlkom timu bio je Dontej Dreper sa učinkom 16 poena i 4 skoka. Pratio ga je Bogdanović sa 15 poena i jednim skokom.

Finska je očekivano bila bolja od Švedske 81:60, zabilježila drugu pobjedu i kao i Ukrajina dođe na korak od i plasmana u dalji tok takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније