Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 06. 2019. 09:09   >>  09:08

RAPTORSI POVELI 3:1

Toronto na korak od istorijske titule

Košarkaši Toronta poveli su sa 3:1 protiv Golden Stejta u finalu plej-ofa NBA lige pošto su prošle noći pobijedili u gostima sa 105:92.

Toronto je na korak od prve NBA titule vodio Kavaj Lenard sa 36 poena i 12 skokova, Serž Ibaka je dodao 20, Paskal Sijakam 19 poena, dok je Kajl Lauri meč završio sa deset poena.

Golden stejt je imao prednost u prvom poluvremenu, u prvoj dionici i plus 11, ali su Reptorsi potpuno preokrenuli tok meča u trećoj četvrtini. Na posljednji odmor su otišli sa 12 poena prednosti što je, na kraju, bilo nedostižno za Voriorse.

"Još ništa nijesmo uradili. Oni su aktuelni šampioni i neće se lako predati. Boriće se, pripremiće se za narednu utakmicu... Moramo i mi dobro da se pripremimo za sljedeću utakmicu", rekao je košarkaš Toronta Kajl Lauri.

U redovima aktuelnog šampiona NBA lige najbolji je bio Klej Tompson sa 28 poena, dok je Stef Kari ubacio poen manje.

"Pokušaćemo da pobijedimo u narednoj utakmici. To je sada naš cilj. Idemo u Toronto i videćemo šta možemo bolje da uradimo i pokušaćemo da pobijedimo", rekao je trener Voriorsa Stiv Ker.

Naredna utakmica na programu je u noći između ponedjeljka i utorka u Torontu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније