Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 06. 2019. 09:25 >> 09:25

POBJEDA VORIORSA

Igudala utišao Kanadu

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobijedili su Toronto Reptorse sa 109:104, u drugom meču velikog finala NBA.

 

Aktuelni šampion najjače lige na svijetu izjednačio na 1-1 u seriji i sada ima brejk prednosti, koji će pokušati da potvrdi pred svojom publikom u Ouklendu.

Ključni koš na utakmici postigao je iskusni Andre Igudala, koji je na šest sekundi do kraja susreta pogodio trojku za nedostižnih +5 (109:104).

 

Pored trojke Igudale, važni period meča bio je krajem druge i početkom treće četvrtine kada je Golden Stejt napravio seriju od 18:0. Izabranici Stiva Kera napravili su ključnu razliku i od tog trenutka kontrolisali su meč.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Klej Tompson sa 25 poena, Stef Kari je ubacio 23, Drejmond Grin je imao učinak od 17 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Važnu ulogu imao je i Demarkus Kazins sa 11 poena, 10 skokova i šest asistencija, dok je junak Andre Igudala imao osam poena i osam skokova.

U poraženom timu Kavaj Lenard imao je 34 poena i 14 skokova, heroj iz prvog susreta Paskal Sijakam ubacio je svega 12, uz 5/17 iz igre, Lauri je imao svega 13, a Mark Gasol šest poena.

Treća utakmica igra se u noći između srijede i četvrtka od 03.00, a domaćini su Golden Stejt Voriorsi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније