Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 05. 2019. 23:22 >> 23:41

PAVIĆEVIĆ ČESTITAO "PLAVIMA"

"Ostaje mrlja zbog sudijske odluke"

Dali smo posljednji atom snage, ali ostaje mrlja zbog nesportskog faula u napadu koji nam je sviran u finišu, kazao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Košarkaši Budućnost Volija su večeras u Podgorici, u petom meču finala plej-ofa, savladala Mornar 76:72 (22:18, 16:13, 22:19 i 16:22) i sa 3:2 u seriji osvojila trofej.

"Čestitam Budućnosti na osvojenoj tituli, shodno kvalitetu je mislila i da će je lakše osvojiti", kazao je Pavićević.

Nesportski faul suđen u finišu meča nad Gordićem izazvao je veliko negodovanje kod Barana.

"Dali smo posljednji atom snage, ali ostaje mrlja zbog nesportskog faula u napadu koji nam je sviran u finišu. Odluka je direktno riješila pobjednika, imali bismo šansu", rekao je Pavićević.

Budućnost je dobila prva dva finalna duela - pred svojim navijačima 102:68 i u Baru 84:74. Mornar je slavio u trećem meču u Podgorici 76:68, dok je u četvrtom, pred svojim navijačima, bio ubjedljiv 94:76.

"Dobro je da ovakvo rivalstvo postoji", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније