Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 05. 2019. 23:16 >> 23:29
1

MIJOVIĆ ZADOVOLJAN

"Igrači su iznijeli povratak titule"

Vratili smo titulu i zahvaljujem igračima, oni su ovo iznijeli, poručio je trener košarkaša Budućnost Voli Petar Mijović.

Košarkaši Budućnost Volija su večeras u Podgorici, u petom meču finala plej-ofa, savladala Mornar 76:72 (22:18, 16:13, 22:19 i 16:22) i sa 3:2 u seriji osvojila trofej.

Mijović je istakao da Budućnost večeras odigrača 91. utakmicu ove sezone računajući i pripreme.

"Momci su ove sezone samo tri mjeseca igrali mečeve. Potrošnja je velika, a Mornar je veoma dobar, napadački sjajan tim. Imali smo problem u zaštiti svog koša", ocijenio je Mijović.

Mornar je slavio u trećem meču u Podgorici 76:68.

"Nedostojno renomeu kluba i igrača smo ušli u treći meč u Podgorici i propustili šansu da riješimo sve. Večeras smo sve mogli ranije da riješimo, ali i Mornar kada je ovako agresivan može mnogo", zaključio je Mijović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније