Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 05. 2019. 22:47 >> 22:48
2

"ODIGRALI PERFEKTNO"

Pavićević: A već sam imao rezervisanu kartu za Rolan Garos

Trener Mornara Mihailo Pavićević je rekao da su ga igrači iznenadili igrom i pobjedom protiv Budućnost Volija u trećem meču finalne serije plej-ofa.

Trener Barana je čak bio i rezervisao kartu za Rolan Garos. Ipak, serija se vraća "Topolicu"...

"Čestitke idu igračima, ovo je bila perfektna utakmica. Nijesmo se potrošili kao u prethodnim mečevima, produžili smo seriju i mislim da nijesmo zaslužili da izgubimo 3:0. Momci su me iznenadili, iako sam imao uplaćenu kartu za odlazak u Pariz na Rolan Garos", rekao je Pavićević za RTCG.

On je otkrtio da je prvi put u karijeri žrtvovao jedan meč...

"Prvi put u karijeri sam žrtvovao jedan meč, a to je prvi u ovoj seriji. Iz nemoći smo igrali zonu. Kvalitet je na strani Budućnosti, vjerujem da su Barani zaslužili da gledaju još jedan meč kod kuće, pa neka bolji pobijedi", istakao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније