Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 09. 2013. 21:13 >> 10:54
3

POTREBNA KONCETRACIJA

Pavićević: Makedonija je iskusna ekipa

"Makedonija je jako neugodna selekcija, sa iskusnim igračima, koji zadnjih 4-5 godina igraju zajedno", upozorava selektor crnogorskih košarkaša Luka Pavićević.

U narednih šest dana u sportskoj dvorani Podmežakla u Jesenicama pašće odluka o tome koje će tri od šest reprezentacija izboriti plasman u drugu fazu takmičenja na Eurobasketu u Sloveniji. Sigurno je da predstoje neizvjesni dueli, a naše košarkaše na startu očekuje duel sa Makedonijom koju su pobijedili na prošlom šampionatu u Litvaniji.

Izabranici Luke Pavićevića priželjkuju reprizu tog susreta, s tim da u Sloveniji ostvare bolji rezultat nego prije dvije godine.

Selekciju Makedonije komentarisali su selektor Pavićević i reprezentativac Suad Šehović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније