Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 05. 2019. 22:24 >> 22:24

NAGRADA PRVI PUT PRIPALA CENTRU

Jan Veseli najkorisniji igrač Evrolige

Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli proglašen je večeras za najkorisnijeg igrača Evrolige za sezonu 2018/2019.

Veseli je od strane novinara i navijača izabran za MVP-a, a to je prvi put da je jedan centar u 16 godina starom takmičenju proglašen najboljim igrače sezone.

Čeh je ove sezone prosječno postizao 12,5 poena po utakmici, uz 4,9 skokova i 2,4 asistencije za prosečni indeks korisnosti od 17,9, što je četvrti najbolji rezultat ove sezone.

Fenerbahče i pored najkorisnijeg igrača ovosezonskog izadanja Evrolige nije uspio da se domogne finala, pošto je izgubio u polufinalu od Efesa, pa će sjutra u borbi za treće mjesto igrati protiv Real Madirda, aktuelnog prvaka Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније