Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

17. 05. 2019. 19:35 >> 19:32

KAŠĆELAN SA KOŠARKAŠICAMA

"Srčanost pobjeđuje i najjačeg protivnika"

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za rukovodstvo, stručni štab i košarkašice Lovćen Bemax-a, koje su nedavno osvojile treću uzastopnu titulu juniorskog prvaka Crne Gore.

Gradonačelnik Kašćelan je čestitao košarkašicama na uspjehu i osvojenom prvenstvu, dodajući da će Prijestonica Cetinje i dalje s ponosom podržavati aktivnosti kluba.

"Raduje me što ste, uz nesporan talenat i rad, na terenu pokazale da imate srce i hrabrost da se borite za svoj klub i sebe. Nekada je srčanost na terenu najjače oružje protiv protivničke ekipe, posebno u situacijama kada je naspram vas tim koji slovi za favorita," rekao je on. 

Kašćelan je kazao i da će Cetinje i uprava grada biti uz svoje mlade prvakinje i u ponedjeljak i utorak kada se u Podgorici igra finalni turnir za kadetkinje.

Predsjednik Upravnog odbora ŽK „Lovćen Bemax“ Ivan Kusovac rekao je da je juniorska ekipa do titule došla „borbenošću, srcem i dobrom organizovanošću“ što je zasluga i stručnog štaba, uz nesporan kvalitet košarkašica kojima „pripada sva slava“. 

On se gradonačelniku zahvalio da podršci koju Prijestonica Cetinje pruža klubu od njegovog osnivanja. „Zadovoljni smo odnosom Prijestonice prema nama i nadamo se da će to tako i ostati“, rekao je on.

U ime tima gradonačelniku Kašćelanu na prijemu se zahvalila košarkašica Marija Bakić, koja je kazala da su ponosne što treću godinu zaredom uspijevaju da odbrane titulu.

"Iza nje stoji trud, rad, znoj i suze i sve ono što ide uz sport. Mi smo više nego ponosne što smo uspjele da osvojimo opet titulu i da je zadržimo na Cetinju“, navela je ona.

Bakić se nada da će ta tradicija biti nastavljena i narednih godina, kako bi se „ženski sport“ malo više pratio, imao veći publicitet u javnosti, ali i privukao djevojke da treniraju košarku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније