Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

17. 05. 2019. 12:57 >> 13:18

DUŽI OPORAVAK

Durent propušta i naredne dvije utakmice

Košarkaš Golden stejta Kevin Durent propustiće zbog povrede treću i četvrtu utakmicu finala Zapadne konferencije NBA lige protiv Portlanda, potvrdili su Voriorsi.

Durent se oporavlja od povrede desnog lista koju je zadobio na petom meču polufinala protiv Hjustona, a posljednji pregledi, pred drugu utakmicu finala, pokazali su da Voriorsi neće moći da računaju na njega i u naredne dvije.

Golden stejt je u saopštenju naveo da je novi pregled zakazan za nedjelju dana, što znači da on neće biti spreman ni za eventualni peti meč finala Zapada.

"Oporavlja se, ali je malo ozbiljnije nego što smo mislili na početku, pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati", rekao je trener Voriorsa Stiv Ker.

Durent je u plej-ofu prosječno bilježio 34,2 poena.

Košarkaši Golden stejta poveli su sa 2:0 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći na svom terenu pobijedili Portland sa 114:111.

Finalna serija Zapada se sada seli u Portland, a naredna utakmica je na programu u noći između subote i nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније