Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2019. 09:07 >> 09:27

FINALE ZAPADA

Preokret Golden stejta za 2:0

Košarkaši Golden stejta poveli su sa 2:0 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći na svom terenu pobijedili Portland sa 114:111.

Voriorse je do pobjede vodio Stef Kari sa 37 poena, uz po osam skokova i asistencija, Klej Tompson je dodao 24 poena, a Drejmod Grin 16 poena i 10 skokova.

Golden stejt je na početku treće četvrtine imao zaostatak od 17 poena, osam na četiri i po minuta prije kraja meča, ali je uspio da preokrene rezultat i slavi na kraju.

"Iskustvo koje imamo nam se zaista isplatilo jer smo imali gomilu momaka koji jednostavno nijesu željeli da odustanu", rekao je nakon meča Grin.

U redovima Portlanda najbolji je bio Demijan Lilard sa 23 poena, Si Džej Mekolum je ubacio poen manje, dok je Set Kari postigao 16 poena.

Finalna serija Zapada se sada seli u Portland, a naredna utakmica je na programu u noći između subote i nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније