Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 05. 2019. 11:19   >>  11:17

OPORAVAK ĆE TRAJATI MJESECIMA

Španija bez Gasola na Mundobasketu

Legendarni španski centar Pau Gasol propustiće Svjetsko prvenstvo, potvrdio je selektor "furije" Serđo Skariolo. Iako je i sa 38 godina želio da igra za Španiju u Kini, povreda i operacija će mu stati na taj put.

Gasol, koji nastupa za Milvoki Bakse, operisan je prošle nedjelje, a urađen mu je zahvat na lijevoj nozi gdje je došlo do naprsnuća kosti.

Oporavak od ovakve vrste povreda traje mjesecima, pa će Gasol propustiti Svjetsko prvenstvo koje će se igrati od 31. avgusta do 15. septembra.

"Njegov izostanak je veliki gubitak za naš tim. Na Mundobasketu ćemo pokušati da obezbijedimo mjesto koje vodi na Olimpiijske igre, kako bi Pau dobio priliku da se u Tokiju oprosti od nacionalnog dresa. Želim mu brz oporavak", poručio je Skariolo.

Baksi su ranije istakli da bi Gasol trebalo da bude spreman za sljedeću sezonu NBA lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније