Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

13. 05. 2019. 11:26 >> 11:28

NBA PLEJ-OF

Lenard uz zvuk sirene pogodio finale Istoka

Košarkaši Toronta plasirali su se u finale Istočne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći u odlučujućem meču pobedili Filadelfiju sa 92:90.

Toronto je do drugog finala Istoka u posljednje četiri sezone vodio Kavaj Lenard koji je postigao 41 poen, uključujući i odlučujuća dva poena uz zvuk sirene.

Serž Ibaka je dodao 17 poena za pobjednički tim, a Paskal Siakam 11 uz isto toliko skokova.

U redovima Filadelfije najbolji je bio Džoel Embid sa 21 poenom i 11 skokova, Džej Džej Redik je ubacio 17, a Džimi Batler 16 poena.

Batler je 4,2 sekunde prije kraja meča izjednačio na 90:90, nakon čega je Toronto iskoristio svoj posljednji tajm-aut.

Lopta je poslije tog tajm-auta stigla do Lenarda koji je otišao u desni ugao terena i šutirao, a lopta se četiri puta odbila od obruč prije nego što je ušla u koš.

Ovo je prvi put u istoriji NBA lige da je sedmi meč u plej-ofu riješen šutem uz zvuk sirene.

Toronto će u finalu Istoka igrati protiv Milvokija.

U finalu Zapadne konferencije sastaće se Golden stejt i Portland, koji je sinoć slavio protiv Denvera u odlučujućem sedmom meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније