Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 05. 2019. 14:52   >>  20:29

IZBOR NAVIJAČA I NOVINARA

Evroliga objavila najbolju petorku sezone

Košarkaška Evroliga objavila je danas najbolju petorku u izboru navijača i akreditovanih novinara, a u njoj su igrač Panatinaikosa Nik Kalates, Kostas Slukas i Jan Veseli iz Fenerbahčea, Vil Klajbrn iz CSKA i Brendon Dejvis iz Žalgirisa.

Kako se navodi, Kalates i Veseli su bili i u prošlogodišnjem izboru najbolje petorke Evrolige, dok su Slukas, Dejvis i Klajbrn prvi put među petoricom najboljih.

Od ukupnog broja glasova, 75 odsto uračunatih su glasovi novinara, dok je 25 odsto od navijača.

Najkorisniji igač Evrolige za sezonu 2018/2019 biće proglašen na fajnal-foru u Vitoriji, dok će trener biti izabran po završetku sezone. Druga petorka Evrolige biće objavljena sjutra.

Fajnal-for Evrolige održaće se od 17. do 19. maja u Vitoriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније