Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 04. 2019. 17:05   >>  17:03 4

OPROSTIO SE PISMOM

Repeša: Sport nije pitanje života i smrti

Bivši trener Budućnosti Jasmin Repeša se preko klupskog sajta zahvalio klubu, navijačima i igračima na dosadašnjoj saradnji.

Hrvatski trener podnio je ostavku nakon poraza od Zvezde u majstorici finala ABA lige.

"Prije svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsjedniku kluba na protekla četiri mjeseca, koja će mi ostati u lijepom sjećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali.Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove- stabilnost, finansijku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom", naveo je hrvatski trener.

Repeša kaže da je finale ostavilo traumu na sve u klubu.

"Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i griješi. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamjerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovjek nijesam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale zvršeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba.Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije", kazao je Repeša.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније