Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

23. 04. 2019. 17:39   >>  21:02 24

PODNIO OSTAVKU

Repeša ne vidi smisao rada u ABA ligi

Jasmin Repeša više nije trener Budućnost Volija, saopštio je podgorički klub.

Hrvatski stručnjak je podnio ostavku nakon poraza od Crvene zvezde u finalu ABA lige.

"Tokom prethodna četiri mjeseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom dijelu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi", navodi se u saopštenju.

Ekipu će u Super ligi, koja počinje 25. aprila, predvoditi novi trener, koji će vjerovatno biti prelazno rješenje do kraja sezone.

Repeša je 30. decembra preuzeo košarkaše Budućnosti, od Aleksandra Džikića, koji je smijenjen nakon šest uzastopnih poraza u ABA i Evroligi.

Tokom duge trenerske karijere Repeša je vodio Cibonu, Tofaš, Lotomatiku, Fortitudo, Armani, Unikahu, reprezentaciju Hrvatske… 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније