Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 04. 2019. 09:47 >> 09:46

NBA PLEJ-OF

Milvoki završio posao, Juta produžila seriju

Košarkaši Milvokija slavili su i u četvrtom meču serije plej ofa protiv Detroita rezultatom 127:104 i tako se plasirali u četvrtfinale gdje ga čeka duel sa Bostonom. I Seltiksi su seriju prvog kola plej ofa završili u četiri meča i eliminisali Indijanu.

Baksi su do pobjede došli nakon nakon preokreta i sjajne igre u drugom poluvremenu i na kraju slavili sa 127:104. Ovo je prva pobjeda u nekoj plej of seriji za Bakse još od 2001. godine.

Milvoki je predvodio Janis Adetokumbo sa 41 poenom, a dodao je i devet skokova, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i četiri blokade. Kris Midlton je meč završio sa 18, Erik Bledso dodao je 16 poena, a dvocifren učinak imao je i Nikola Mirotić koji je postigao 12 poena. Pod košem se istakao Sterling Braun sa 13 skokova, od čeka je 10 bilo u odbrani.

U Detroitu je najbolji bio Redži Džekson sa 26 poena i sedam asistencija, Blejk Grifin postigao je 22 poena, a Andre Dramond imao je dabl - dabl sa 15 poena i 12 skokova.

Juta je uspjela da produži seriju protiv Hjustona. Rakete imaju još dvije meč lopte.

Košarkaši Jute uspjeli su da savladaju Hjuston 107:91 u četvrtom meču serije prvog kola plej ofa NBA i tako izbjegnu brzu eliminaciju i obezbijede bar još jedan meč.

Jutu je predvodio fenomenalni Donovan Mičel koji je postigao 31 poen uz sedam skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu (19 poena Mičel je postigao u četvrtoj četvrtini). Pratio ga je Džo Krauder sa 23 poena, Riki Rubio imao je 18 poena i 11 asistencija, a po dabl - dabl su zabilježili i Derik Fejvors (12 poena i 11 skokova) i Rojs O'Nil (po 11 poena i skokova).

U Hjustonu je prednjačio Džejms Harden sa 30 poena, Kris Pol ubacio je 23 uz osam skokova i sedam asistencija, Erik Gordon dao je 16, a Pidžej taker 13.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније