Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 04. 2019. 19:43 >> 22:06
46

GAĐANI STOLICAMA, PLJUVANI

"Plavi" preživjeli torturu

Košarkaši Budućnost Volija i Crvene zvezde trebalo je u Beogradu da igraju odlučujuću, petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige, ali su igrači podgoričkog tima desetak minuta prije početka utakmice, zbog neregularnih uslova i opasnosti za njih napustili teren i vratili se u svlačionicu. Nakon pregovora sa čelnicima ABA lige, uprava Budućnosti je odlučila da njeni igrači ipak izađu na teren i odigraju majstoricu. Tako je meč u Beogradu počeo sat kasnije.

Kada su "plavi"izašli na zagrijavanje počele su da padaju petarde i topovski udari, letjele su i stolice, a navijači su ušli na teren.

"Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima - kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost VOLI. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera", saopšteno je iz Budućnosti.

Kada su "plavi" krenuli da izlaze s terena, gađani su čak i ciglom.

 

U toku su pregovori uprave Budućnosti i čelnika ABA lige oko toga da li ima uslova da se meč odigra. Košarkaši Budućnosti traže da se isprazni dio tribine koja se nalazi uz njihovu klupu, prije nego što izađu na parket.

Rezultat u seriji, poslije četiri odigrana meča, je neriješen, 2:2.

Beogradski tim pred svojim navijačima dobio je prva dva duela 91:72 i 107:69, dok je u naredna dva slavila Budućnost 80:72 i 84:80.

U finalu igra se na tri pobjede.

Podgorički i beogradski tim i prošle sezone bili su akteri finala plej-ofa, u kojem je Budućnost slavila 3:1.

Пратите нас на

Коментари46

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније