Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

21. 04. 2019. 12:37 >> 12:38
37

ČOVIĆ

U Beogradu neće biti kao nedavno u "Morači"

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović tvrdi da u majstorici finala ABA lige protiv Budućnosti Voli neće biti incidenata, poput onih na trećem meču serije u Podgorici.

Čović je ponovo izbjegao da komentariše dešavanja sa utakmice broj dva u dvorani “Aleksandar Nikolić”, koji su prethodili nekim scenama u “Morači”.

Trener “plavih” Jasmin Repeša tada je rekao da je ispljuvan i atmosferu nazvao “psihijatrijom teškog nivoa”.

“Moram da kažem da se u Beogradu sigurno neće desiti ono što je bilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživio, da igrači izlaze na teren na zagrijevanje, a da znameniti ljudi i pretežno iz DPS-a, ili kako ga mo zovemo podmlatka DPS-a, izlaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvačke, direktno u lice, udarce”, saopštio je Čović za Prvu televiziju.

Crvena zvezda i Budućnost Voli će meč odluke za trofej regionalnog šampiona i plasman u Evroligu odigrati sjutra od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Пратите нас на

Коментари37

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније