Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

15. 04. 2019. 22:29 >> 22:39

VALENSIJA PREGAZILA ALBU

Dubljeviću trofej Evrokupa

Košarkaši Valensije osvojili su večeras Evrokup, pošto su u trećoj, odlučujućoj utakmici finala pobijedili Albu iz Berlina sa 89:63 (17:18, 29:15, 17:11, 26:19).

Valensija je osvajanjem Evrokupa, četvrti put u istoriji, obezbijedila plasman u Evroligu naredne sezone.

Odluka o osvajaču trofeja praktično je donesena u drugoj četvrtini, koju je Valensija dobila sa 14 poena razlike. Španski tim je i u nastavku susreta imao kontrolu i nošena podrškom s tribina lako priveo meč u svoju korist.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Met Tomas sa 19 poena, dok su po 18 ubacili Fernando San Emeterio i Bojan Dubljević.

U ekipi Albe istakao se Rokas Gijedratis sa 19 poena, a Pejton Siva ubacio je 14.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније