Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 08. 2013. 10:27   >>  14:27 5

IPAK SA RAJSOM

Objavljen spisak za Eurobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, Luka Pavićević, odabrao je 12 igrača koji će predstavljati našu selekciju na Eurobasketu u Sloveniji, koji se igra od 4. septembra.

Na spisku je devet igrača koji su nastupali u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Eurobasket u kojima je ostvaren fantastičan učinak i svih deset pobjeda.

I ovog puta, plejmejker "Crvenih" biće Amerikanac. Tajris Rajs će preuzeti ulogu organizatora igre od igrača Montepaskija Tejlora Ročestija, koji je bio član reprezentacije u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Eurobasket. Nova imena u odnosu na prošlu godinu su i centar Orlanda Nikola Vučević i bek Metalca iz Valjeva Bojan Bakić.

Reprezentacija u nedjelju putuje u Sloveniju, a prvi meč na šampionatu odigraće 4. septembra protiv Makedonije, a rivali u grupi B u Jesenicama su još Srbija, Litvanija, Bosna i Hercegovina i Letonija.



Na spisku su sljedeći igrači:

Plejmejkeri: Tajris Rajs (Makabi), Nikola Ivanović (Budućnost);

Bekovi: Suad Šehović (Budućnost), Bojan Bakić (Metalac, Srbija);

Krila: Aleksa Popović (Budućnost), Sead Šehović (Solnok, Mađarska), Marko Popović (Budućnost);

Krilni centri: Vladimir Dašić (Metalac, Srbija), Milko Bjelica (Kaha Laboral, Španija);

Centri: Nikola Vučević (Orlando, SAD), Blagota Sekulić (Tenerife, Španija), Bojan Dubljević (Valensija, Španija).

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније