Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ radiosarajevo.ba ]

02. 04. 2019. 12:47 >> 12:11

POSTAJE SLOBODAN IGRAČ

Durant na ljeto prelazi u Lejkerse?

Dvostruki NBA šampion, MVP lige i najbolji strijelac Kevin Durant mogao bi ovo ljeto da postane član Los Anđeles Lejkersa, prenosi ESPN.

Durant ovo ljeto postaje neograničeni slobodni igrač, što znači da najvjerovatnije neće potpisati za aktuelni tim Golden Sejt, a u trku za njegov uključila se cijela liga.

Trenutno prednjače Njujork Niksi, Milvoki Baksi, Los Anđeles Klipersi, ali izgleda da su Lejkersi uspjeli nagovoriti Duranta da potpiše ugovor sa njima.

Lejkersi trenutno imaju Lebrona Džejmsa i tri mlada igrača oko kojih se može graditi franšiza, s tim da jedan od ta tri mora da ode.

To su Lonzo Bol, Brendon Ingram i Kajl Kuzma. Svi oni još uvijek imaju ruki ugovore sa timskom opcijom, a Lejkersi će nekom od njih trojice morati da daju veću platu kako bi ih zadržali, ali i osloboditi "salary cap" kako bi potpisali Duranta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније