Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 03. 2019. 16:31   >>  15:58

REPEŠA PRED CEDEVITU

Ako nekome fali motivacije za ovakve mečeve, onda ima veliki problem

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša kazao je da želi da se svaki igrač žrtvuje za rezultat u polufinalnim okršajima sa Cedevitom.

Budućnost će u ponedjeljak (19 sati) gostovati u Zagrebu u prvom meču serije.

"Želim žrtvu za rezultat, bez obzira ko bio, pa i najbitniji igrač. Ako nekome fali motivacija, onda je to zaista veliki problem. Ipak, siguran sam da ne fali, da zajednički, hrabro, odgovorno i disciplinovano možemo pozitivnu energiju da prenesemo na parket", rekao je Repeša.

Glavna opasnost po "plave" dolazi od tandema bekova Džejkob Pulen - Džastin Kobs.

"Njih treba spriječiti i da daju koševe, ali i da razigravaju. Oni mogu da naprave saigrače boljima. Mislim da Cedevita ima dva visoka igrača koji su najbolji dodavači na ovim prostorima. Stipanović i Žganec su odlični dodavači. Pitanje je da li bi Kobs i Pulen imali toliko dobrih šuteva, da im petice nisu tako kreativne. Ipak, timska hemija je njihova snaga", rekao je Repeša.

Hrvatski trener je naglasio da ekipa mora da svede oscilacije na minimum.

"Potrebna nam je potrebna koncentracija 40 minuta. Ne smije da se dogodi da u oba poluvremena za samo tri minuta zovem tajm-aut, kao protiv Efesa. Želim konzistentnost u igri, da je svako stravično koncentrisan i da pruži doprinos koji objektivno može da pruži", naglasio je Repeša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније