Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 03. 2019. 16:40 >> 16:06

POSLJEDNJI TEST PRED PLEJ-OF

Gordić: Efes jedna od najboljih napadačkih ekipa u Evroligi

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv Anadolu Efesa utakmicu 28. kola Evrolige. Bek podgoričkog tima, Nemanja Gordić kazao je da "palve" čeka težak meč protiv još jedne ekipe iz Top 4.

Turski predstavnik prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 106:68.

U dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je 17 pobjeda i ima 11 više od rivala.

Regionalni šampion nalazi se u seriji od sedam uzastopnih poraza u Evroligi, a posljednji trijumf upisao je 25. januara protiv Gran Kanarije (75:70).

"Efes je izuzetna ekipa, pogotovo napadački gdje je sigurno jedna od najboljih u Evroligi. To će biti veoma važna utakmica za obje ekipe. Za Efes zbog pozicije na tabeli, a za nas je to posljednja utakmica pred plej-of ABA lige i posljednja utakmica na domaćem terenu u Evroligi. Želimo da se pokažemo u što boljem svijetlu, da damo sve od sebe kako bi ubilježili još jednu pobjedu pred svojim navijačima“, kazao je Gordić.

Trener Jasmin Repeša kazao je da je Anadolu Efes u dobroj formi, podsjećajući da su senić prekinuli seriju od pet pobjeda.

„Odlično održavaju formu tokom cijele sezone, odbrana im je na visokom nivou, imaju svoj ritam i stil igre na koji moramo odgovoriti na pravi način. Orijentisani su na pik-and-rol igru u napadu, sa odličnim šuterima i dobrim centrima. Potrebno je da izađemo na teren kao i na prošlom meču i da budemo fokusirani od početka do kraja meča“, kazao je Repeša.

Duel u dvorani Morača počeće u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније