Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: I. P. ]

16. 03. 2019. 13:51 >> 13:19
3

MITROVIĆ

Grci bolji izbor od Srbije, Novi Zeland nezgodan

Selektor crnogorske košarkaške selekcije Zvezdan Mitrović kazao je da će se sada fokusirati na tim i njihovoj igri, te da će kasnije razmišljati o rivalima, nakon današnjeg žrijeba za Mundobasket.

Podsjećamo, košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće na Svjetskom prvenstvu u Kini u grupi F sa selekcijama Grčke, Novog Zelanda i Brazila, odlučeno je žrijebom u Šendženu.

"Pa dobra je grupa, rekao sam i prije žrijeba da mimo Amerikanaca generalno nema tu neke velike razlike iz tog najjačeg šešira. Grci su nam došli, ako bude igrao Adetokumbo biće sigurno glavni kandidati za medalju. Ipak, u konkurenciji Srbije koja je mogla da nam dođe ipak su bolji izbor, pod uslovom da Adetokumbo ne igra. Dosta će zavisiti od sastava svakako, Grci su ekipa sa velikim potencijalom i iskustvom, ali im dosta zavisi od motivacije. Jednostavno neko prvenstvo igraju odlično, a na sljedećem znaju da potpuno podbace", kazao je Mitrović.

Govoreći o Brazilu, Mitrović kaže da je riječ o atraktivnom protivniku.

"U svakom slučaju, vidjećemo kakav će im biti sastav. Znamo dobro te igrače koji su u NBA ligi i Evropi, ali tek ćemo vidjeti koga će sve pozvati i ko će im nastupati iz domaćeg šampionata. Novi Zeland je sigurno nezgodna reprezentacija, definitivno nije ona koju ćemo sigurno lako pobijediti. Ono što znam jeste da uvijek igraju izuzetno borbeno. Ono što pokazuju na kontinentalnim prvenstvima zna biti izuzetno interesantno", poručuje selektor, i kaže da nas sada zanima "u kakvom će stanju biti naši momci kad dođu da pripreme, te hoće li svi biti u stroju".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније