Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 03. 2019. 21:20 >> 20:46
1

REPEŠA PORUČIO

"Mogli smo da odigramo bolje"

Trener košarkaša Budućnost Volija Jasmin Repeša istakao je da je ekipa mogla da odigra bolje protiv Mega Bemaksa.

"Plavi" su u Sremskoj Mitrovici slavili sa 77:70 i zadržali šanse za drugo mjesto.

“Utakmica nije bila neka "ljepotica", bila je tvrda. Protiv Mege je to uobičajeno. Mega igra izuzetno čvrsto, uvijek je prisutna u skoku. U drugom poluvremenu su nam stvorili probleme u tom segmentu. Mislim da smo utakmicu mirno priveli kraju. Mogli smo i trebalo je da odigramo bolje, ali najbitnije je da smo upisali dva boda i da smo sačuvali poziciju na tabeli”, rekao je Repeša.

Da bi plej - of dočekala sa drugog mjesta, Budućnost mora da savlada Ciobnu u posljednjem kolu, a da Cedevita izgubi od Mornara u Zagrebu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније