Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 08. 2013. 20:18   >>  20:21

PRIJE TRI DANA

Nestao NBA košarkaš Lamar Odom!

Košarkaš LA klipersa Lamar Odom, vodi se kao nestao od prije tri dana, javljaju američki mediji. Odomovi prijatelji strahuju za njegov život i navode da Lamar ima problema sa upotrebom narkotika - kreka i kokaina.

 

 

Američke kolege navode da je Odom u velikim problemima sa upotrebom psihoaktivnih suspstanci u posljednje dvije godine. On je navodno išao i na odvikavanje u San Dijego prošlog avgusta, a napustio je rehabilitacioni proces poslije samo tri nedjelje, ali je ostao 'čist' zbog čega je i mogao da igra za Kliperse prošle sezone.

Međutim, kada se sezona završila, Odom je navodno ponovo počeo da koristi 'teške droge', prenose američki mediji, navodeći da su u pitanju krek i kokain.

Ovo nije prvi put da Odom ima problema sa nedozvoljenim supstancama, 2001. godine bio je suspendovan na osam mjeseci jer je prekršio NBA pravila o korišćenju droga, jer je koristio marihuanu.

Tridesettrogodišnji Odom ima iza sebe prilično uspješnu NBA karijeru. Izabran je kao četvrti pik na draftu 1999. godine od strane Los Anđeles klipersa nakon čega je igrao još za Majami Hit, Lejkerse i Dalas meverikse prije nego što se ponovo vratio u Kliperse 2012. 

Osvojio je dva šampionska prstena sa Lejkersima, bio najbolji šesti igrač lige 2011. i član najboljeg ruki tima 2000. godine. Sa selekcijom SAD osvojio je titulu šampiona svijeta na SP u Turskoj 2010. godine. 

Tokom karijere je prosječno bilježio 13,3 poena uz 8,4 skoka i 3,7 asistencija u regularnom dijelu sezone, a 13 poena, 8,8 skokova i 2,4 asistencije u plej-ofu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније