Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 03. 2019. 21:27   >>  20:57

BAVARCI SANJAJU PLEJ-OF

Radonjić: Bili smo mudri, tako i treba da se igra u "Morači"

Trener košarkaša Bajerna Dejan Radonjić istakao je da su Bavraci odigrali mudro u "Morači" i da je ekipa u drugom dijelu ispunila sve ono što je dogovoreno u svlačionici.

“Počeli smo dobro, da bi oni u drugoj četvrtini igrali jako u odbrani, ušli u dobar napadački ritam. Na poluvremenu smo bili svjesni da ne možemo tako da nastavimo. Izašli smo drugačije u nastavku, igrali smo pametno, iz odbrane došli do nekoliko lakih poena, a kasnije čitali igru, bili mudri, baš onako kako smo se dogovorili i kako treba da se igra ovdje”, kazao je Radonjić.

Radonjić je istakao je da će njegov tim dati sve od sebe da stigne do plej-ofa. Bavarci su sada deveti na tabeli Evrolige, imaju po 12 pobjeda i poraza.

“Zahvljajujem svima na sjajnom dočeku. Ne samo u sali, već od samog našeg dolaska u Podgoricu. Naša želja na startu sezone bila je da budemo konkurentni u Evroligi. Mislim da smo to ispunili, analiza će to pokazati. Sada smo na 12 pobjeda, zadovoljni smo. Imamo jake konkurente za plej-of, sa većim ambicijama, trudićemo se do kraja i vidjećemo što će to da nam donese”, kazao je naš trener.

Bajern u narednom kolu dčekuje Makabi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније