Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: J.B.Č. ]

25. 02. 2019. 21:34 >> 21:36
5

ČESTITKE PARTIJA

Mala CG velika kad je najteže

Košarkašima su, na istorijskom uspjehu, čestitali i predstavnici političkih partija.

Mala Crna Gora je još jednom pokazala da je velika kad je najteže. Vi ste pokazali kako se voli Crna Gora i kako se daje i posljednji atom snage za uspjehe crnogorskog tima, kazao je predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić.

Krivokapić je uputio čestitku našoj košarkaškoj reprezentaciji, selektoru Zvezdanu Mitroviću i stručnom štabu, povodom plasmana na Svjetsko prvenstvo u košarci.

"Vašim sjajnim igrama koje su krunisane istorijskim rezultatom i plasmanom na najveću svjetsku košarkašku smotru ispunili ste ponosom i zadovoljstvom sve građane Crne Gore", navodi se u čestitki.

Krivikapić je dodao da je mala Crna Gora još jednom pokazala da je velika kad je najteže.

"Vi ste pokazali kako se voli Crna Gora i kako se daje i posljednji atom snage za uspjehe crnogorskog tima", kazao je Krivokapić.

LP: Zaslužili ste svaku podršku

"Upućujemo najsrdačnije čestitke sjajnim košarkašima reprezentacije Crne Gore na postignutom zadivljujućem uspjehu i istorijskoj pobjedi večeras u SC. "Morača". Čestitke za ogromno postignuće i rezultat upućujemo i stručnom štabu i Košarkaškom savezu Crne Gore, ali i svim navijačima i građanima koji su sa ushićenjem pratili ovaj istorijski meč. Plasman na Svjetsko prvenstvo u košarci u Kini, nakon pobjede nad Letonijom, istorijski je uspjeh i naši sjajni momci zaslužili su svaku podršku, bodrenje i dalji napredak uz svesrdno zalaganje svih u Crnoj Gori. Želimo im i dalje velike uspjehe na tom putu", navode u Liberalnoj partiji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније