Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 02. 2019. 16:51 >> 16:23

EVROLIGA

Dejvis protiv "plavih" zaradio MVP 23. kola

Košarkaš Žalgirisa iz Kaunasa Brendon Dejvis proglašen je danas za najkorisnijeg igrača 23. kola Evrolige.

U pobjedi nad Budućnosti iz Podgorice sa 84:76, Dejvis je upisao 21 poen, osam skokova i pet asistencija, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 34.

Iza njega nalazi se košarkaš Milana Majk Džejms sa indeksom 26, pošto je u utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva imao učinak od 19 poena, pet skokova i i pet asistencija.

Košarkaš Himkija Malkolm Tomas takođe je imao indeks korisnosti 26. On je u utakmici protiv Panatinaikosa zabilježio 18 poena.

U istoj utakmici istakao se i košarkaš Panatinaikosa, Dišon Tomas, koji je u pobjedi svoje ekipe postigao 25 poena i zabilježio šest skokova, za indeks korisnosti 24.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније