Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 02. 2019. 18:42   >>  18:13 3

POPOVIĆ PORUČIO

"Čvrstom igrom da pariramo Ukrajincima"

Crnogorski košarkaši doputovali su u Kijev, gdje će sjutra igrati protiv Ukrajine utakmicu pretposljednjeg kola kvalifikacija za Mundobasket u Kini. Plejmejker "crvenih" Petar Popović kaže da ekipa mora da odgovori na čvrstu igru domaćina, ukoliko želi pobjedu.

”Poznato je koliki je hendikep za nas izostanak Ivanovića, ali smo svi ostali spremni da damo sve od sebe kako se njegovo odsustvo ne bi osjetilo. Ja ću provesti više vremena u igri na poziciji drugog pleja, ali već sam ove sezone imao takve uloge, tako da znam šta se očekuje od mene.Moramo da čvrstom igrom pariramo Ukrajincima, koji možda nemaju neka zvučna imena u rosteru, ali dobro igraju i jako su neugodni, pa je jasno da nas očekuje izuzetno težak meč”, kazao je Popović.

Krilni centar Crne Gore Nemanja Đurišić je istakao da je ekipa spremna za sve izazove koje nosi okršaj u Kijevu.

”Ukrajina je fizički veoma jaka ekipa, koja je, posebno kući, pokazala veliki potencijal. Atmosfera će biti užarena i očekujem veoma tvrd meč tokom svih 40 minuta. Obje ekipe će igrati u izmijenjenim sastavima u odnosu na duel u Nikšiću, ali mi imamo jasan sistem, znamo kako da odreagujemo na njihovu igru. Malo smo se osvježili ovih dana i spremni dočekujemo izazove”, izjavio je Đurišić.

Crna Gora je treća na tabeli, sa šest pobjeda i četiri poraza, Ukrajina je peta sa pobjedom manje…

Utakmica između Ukrajine i Crne Gore počinje sjutra u 18 časova.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније