Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

17. 02. 2019. 09:00 >> 19:35
3

VUČEVIĆ SAOPŠTIO

Ponosan sam što sam prvi Crnogorac na All star meču

U noći nedjelje na ponedjeljak na programu je glavni događaj All Star vikenda, okršaj u kojem će megdan podijeliti najveće zvijezde današnjice.

Nikola Vučević uživa u najljepšim danima karijere i sprema se za prvi All star nastup. Kaže da je ponosan što je prvi Crnogorac na meču najboljih NBA igrača, najvećih košarkaških zvijezda.

"Velika je čast, ja sam prvi igrač iz Crne Gore na All star meču. Mi smo tako mala zemlja, imamo samo 650.000 stanovnika. Šansa da predstavljam moju zemlju i da moje ljude učinim ponosnim je ogromna čast. Posebno zbog djece. Znam da ih ima mnogo koji se ugledaju na mene. Vidio sam mnogo poruka od ljudi iz Crne Gore, a u mom gradu su postavili bilbord sa mojom slikom. Sve mi to mnogo znači", kazao je Vučević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније