Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

16. 02. 2019. 21:12 >> 20:56
1

REPEŠA TRAŽI BOLJU IGRU

Svaki drugi rezultat bio bi iznenađenje

Budućnost Voli je opravdala uloga favorita i 12. put osvojila pehar u Kupu Crne Gore. "Plavi" se sada okreću završnici sezone, prije svega u ABA ligi.

Budućnost je večeras u finalu savladala Sutjesku 85:71 (17:18, 26:11, 23:24 i 21:18).

Trener podgoričkog tima Jasmin Repeša zadovoljan je zbog osvojenog trofeja, ali ne i prikazanom igrom u finalu.

"Imali smo i juče i danas faze dobre igre, ali i faze gdje to mora puno bolje. Raduje me veliki broj gledalaca, to što su ispoštovali nacionalni Kup je jako bitno", kazao je Repeša Televiziji Crne Gore.

Naveo je da su pred finalni trnir Kupa imali problema u rosteru.

"Malo je izmijenjena hemija ekipe. Morali smo da igramo sa nekim igračima na pozicijama koje nikada nijesu igrali. Koti (Klark) je morao da igra centra zbog povrede (Gage) Bitadzea, ali i uz sve te probleme, moralo je sve to skupa biti bolje", istakao je Repeša.

"Plavi" se sada okreću drugim obavezama. Hrvatski stručnjak želi da iskoristi pauzu zbog duela reprezentacija u Kvalifikacijama za Mundobasket.

"Uz sav respekt protivnicima na ovom turniru, mi smo dokazali da smo favoriti i svaki drugi rezultat bio bi veliko iznenađenje. Nama je bitno da poslije velikog bvroja utakmica i putovanja imamo period da se odmorimo dva dana i da potom dobijemo vremena za nekoliko dobrih treninga. Jedan dio igrača će igrati za reprezentaciju, a igrači koji ostaju moraju zaista dobro da rade jer ovo zadnji period gdje možemo da popravimo fizičku spremu i taktičke zamisli, tako da završnicu dočekamo apsolutno spremni", kazao je Repeša.

Trener Sutjeske Zoran Glomazić je nema šta da zamjeri svojim igračima.

"Zaslužena pobjeda Budućnosti. Mi smo pružili maksimum poslije sinoćnje iscrpljujuće utakmice protiov Lovćena. Odigrali smo korektno i ljubitelji košarke su mogli da uživaju večeras. Čestitam mojim momcima, večeras smo se držali dogovora, imali smo egal sa Budućnosšću, ali jednostavno Budućnost nas je kaznila, to je vrhunska ekipa. Držali smo se do kraja, trudili smo se da održimo neku razliku i pružimo maksimum, a mislim da smo to i uradili", izjavio je Glomazić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније