Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ sportklub.rs ]

13. 02. 2019. 21:13 >> 20:46

SKANDAL U GRČKOJ

Olimpijakos na poluvremenu predao meč

Polufinalna utakmica Kupa Grčke između Panatinaikosa i Olimpijakosa, trajala je samo poluvrijeme.

Gosti iz Pireja bili su rezignirani sudijskim kriterijumom u prvih 20 minuta i čelnici kluba su odlučili da se ne vrate na parket atinske dvorane. PAO je na poluvremenu vodio 40:25, a Olimpijakos je u prvih 28 sekundi već imao tri lične greške.

Panatinaikos će se u borbi za trofej sastati sa PAOK, koji je bio bolji od ekipe Kimina 72:61 uz 11 poena Milenka Tepića.

Olimpijakos vjerovatno očekuje kazna, a generalni menadžer crveno-bijelih Hristos Stavriopulos je saopštio da su zgroženi.

"Ne možemo da učestvujemo u ovoj farsi. Ne možemo više to da podnesemo, sportske vlasti treba nešto da urade. Zgroženi smo," rekao je on.

Ubrzo se oglasio i prvi čovek Panatinaikosa Dimitri Janakopulos.

"To je već bilo isplanirano. Izgleda da ne mogu da plate svoje igrače, bacili su peškir i sada kažu da ne vole sudije. Možda porodica Angelopulos želi da napusti Olimpijakos i okriviti nas i sudije. To je neprihvatljivo. Izgubiš ili pobjediš na terenu," kaže Janakopulos, koji je poslije odluke vječitog rivala da se ne vrati na teren iza njihove klupe ostavio crvene gaće.

Trener Panatinaikosa Rik Pitino u svojoj dugoj karijeri, kaže, nikada nije video ništa slično.

"Veoma sam razočaran, ne želim da se tako nešto dogodi. Otišli ​​smo u Pirej u Evroligi i dobili batine. Vrlo smo razočarani što meč nije završen. Razumijem rivalstvo sa Olimpijakosom, ali utakmica je najveća. Imam veliko poštovanje prema igračima i treneru Olimpijakosa. Veoma sam razočaran kao trener koji ovaj posao radi 43 godine," istakao je Pitino.

Polufinalnom duelu velikih rivala prethodila je rasprava među čelnicima klubova, a u centru pažnje bio je vlasnik PAO Dimitris Janakopulos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније