Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2019. 21:08   >>  20:36

NE ZAMJERA IGRAČIMA

Pavićević: Kvalitet Budućnosti došao do izražaja

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je očigledna razlika u kvalitetu između Barana i šampiona ABA lige.

“Kao što sam rekao u najavi, očigledna je razlika u kvalitetu i samo je bilo pitanje kako će igrati Budućnost. Oni su igrali maksimalno i njihov kvalitet je došao do izražaja. Ne mogu da zamjerim mnogo mojim igračima, pružili su koiko su mogli u ovom trenutku”, kazao je Pavićević.

Mornar je bio oslabljen neigranjem Strahinje Mićovića...

“Nijesam od onih koji govore o igračima koje nema, imamo 12 u sastavu, ali kada nam jedan fali to se osjeti. Mićović je, nažalost, morao da izostane, zbog smrtnog slučaja u porodici. Teška je situacija za njega, mi smo tu da mu pomognemo da je prebrodi”, rekao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније