Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 16:43   >>  16:13 2

MORNAR PONOSAN NA VUČEVIĆA

Veliki stimulans za barsku i crnogorsku košarku

Košarkaški klub Mornar uputio je čestitku Nikoli Vučeviću povodom toga što je postao prvi Baranin i Crnogorac učesnik najprestižnije godišnje utakmice u svijetu košarke – All star meča NBA lige.

boxPluginImg

Nikola Vučević će prvi put u karijeri nastupiti na All star meču, koji se igra 18. februara u Šarlotu.

"Dragi Nikola, ponosni smo na tvoj uspjeh, upisao si se za sva vremena u košarkaške legende. Tvoj Mornar, u kojem si napravo prve košarkaške korake, jedva čeka da te, kao uvijek, ovacijama pozdravi u dvorani 'Topolica'. Tvoj podvig je veliki stimulans za barsku i crnogorsku košarku, posebno za nas iz Mornara koji smo ostvarili svoje, a uvjereni smo i tvoje, najljepše snove osvajanjem titule prvaka Crne Gore, plasmanom u plej-of ABA lige i stvaranjem stabilnog ABA ligaša u gradu košarke – Baru", navodi se na klupskom sajtu.

Crnogorski centar se, odlukom trenera, našao među sedam igrača Istočne konferencije.

"Želimo ti uspješan nastavak blistave karijere u NBA ligi, nove pobjede u dresu reprezentacije Crne Gore i – čekamo te u Topolici", poručuju iz KK Mornar.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније