Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 01. 2019. 16:45 >> 16:15

TRENER REALA OPREZAN

Laso: Kol i Bitadze promijenili izgled Budućnosti

Trener Reala Pablo Laso istakao je da je Budućnost dolaskom Norisa Kola i Goge Bitadzea promijenila izgled tima, te da njegov tim čeka težak posao u "Morači".

"Dolazak Norisa Kola je važan. On je odličan strijelac, ali i razigrava ostale igrače. Tu je sada i Goga Bitadze, veliki talenat, centar koji šutira, može da igra i licem i leđima. Njih dvojica su promijenili su izgled tima, koji je raste iz meča u meč od kada su oni došli. Moramo da igramo dobro, niko nam ništa neće pokloniti. Igramo protiv ekipe koja ima mnogo kvaliteta, koja nije turistički u Evroligi. Naši rezultati u dosadašnjem dijelu sezone su sjajni, želimo da nastavimo u ovakvom ritmu, ali tek nas čekaju najveća iskušenja", rekao je Laso pred put u Podgoricu.

Meč Budućnost Voli - Real Madrid igra se sjutra od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније