Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2019. 19:58 >> 17:32

PREOKRET U LJUBLJANI

Olimpija pobijedila Megu

Košarkaši Olimpije savladali su večeras u Ljubljani ekipu Mege Bemaks sa 91:78 (15:20, 20:23, 26:18, 30:17) u 15. kolu ABA lige.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su imali prednost od 14 poena u prvom poluvremenu, ali su odigrali daleko slabije drugo poluvrijeme i u finišu meča posustali za 7. poraz u ligi.

Trener Mege na ovom meču nije mogao da računa na Kostju Mušidija, centar Filip Stanić je bio u sastavu, ali nije igrao zbog povrede da bi se pri kraju poluvremena povredio Adam Mokoka koji poslije toga do kraja utakmice nije ulazio u igru.

"Čestitam Olimpiji na zasluženoj pobjedi, vratilo im se za neke poraze u toku sezone. Mi smo odigrali dobro prvo poluvrijeme, međutim, povreda Mokoke nas je poremetila, on je ključni igrač za našu odbranu. To se vidjelo u nastavku utakmice, gdje smo primili 26 i 30 poena u trećoj i četvrtoj četvrtini. Prema prvim prognozama, njegova povreda nije toliko teška i mislim da će moći u narednih desetak dana da igra. Mom kolegi i prijatelju Saši Nikitoviću čestitam i želim im da ostanu u ligi, da se takmičimo i sljedeće godine zajedno", rekao je Milojević.

Najefikasniji u redovima Mega su bili Zoran Nikolić sa 19 poena i Edin Atić sa 17, a u ekipi Olimpije najbolji je bio Domen Lorbek sa 23 poena.

Poslije 15. kola ABA lige, Mega Bemax ima skor 8/7 i nalazi se na petom mjestu, dok Olimpija ima pet trijumfa iz 15 utakmica i zauzima osmo mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније