Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ TVCG ]

10. 01. 2019. 21:22 >> 20:52

REPEŠA OCIJENIO

Darušafaka trkački inferiornija

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša ocijenio je da njegovi igrači moraju biti bolji u trkačkom elementu od Darušafake kako bi slavili u "Morači".

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici sa Darušafakom utakmicu 18. kola Evrolige.

Turski predstavnik je posljednje plasirani tim na tabeli sa svega dva trijumfa u dosadašnjem dijelu takmičenja. Ekipa iz Istanbula prvi međusobni duel dobila je 71:63, a ove sezone u Evroligi pred svojim navijačima dobila je još samo Olimpijakos 79:75.

"Sa novim trenerom donijeli su dosta taktike. Igraju različite zonske presinge i zone 2-3 i 1-2-2. Moramo da budemo spremni da reagujemo na pravi način, da ne uđemo u zamku njihove promjene ritma i konfuziju", kazao je Repeša.

Regionalni šampion ima trijumf više, ali se uoči duela sa Darušafakom nalazi u seriji od šest uzastopnih poraza.

"Koncentracija 40 minuta je veoma važna, kao i intezitet igre. Mi smo inferiorni u skoku, jer su oni prvi u Evroligi, ali su oni trkački inferiorni u odnosu na nas. U tom elementu možemo i moramo da budemo bolji", zaključio je Repeša.

Podgorički tim pred svojim navijačima upisao je pobjede protiv Baskonije (99:84), CSKA iz Moskve (93:92) i Barselone (67:64) i poraze od Armanija (82:71), Makabija (78:68), Panatinikosa (72:67), Žalgirisa (72:60) i Fenerbahčea (89:65).

Poražen je i Anadolu Efesa (106:68) u Istanbulu, Reala u Madridu (89:55), Himkija u Moskovskom regionu (85:69), Olimpijakosa u Atini (90:72), Gran Kanarije u Las Palmasu (95:85), Bajerna u Minhenu (93:88), Armanija u Milanu (111:94) i Makabija u Tel Avivu (81:76).

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније