Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 01. 2019. 22:11 >> 21:43

REPEŠA ZADOVOLJAN

"Drugo poluvrijeme primjer kako da igramo"

Drugo poluvrijeme je primjer kako bi trebalo da igramo, kako bi trebalo da budemo povezani u odbrani i napadu, ocijenio je trener podgoričke Budućnosti Jasmin Repeša.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici protiv Igokee 96:70 (17:23, 26:23, 24:12 i 29:12), u utakmici 14. kola ABA lige.

"Zadovoljan sam nastupom posebno u drugom dijelu. U prvom smo imali grešaka u povratku u odbranu, ni komunikacija ni pozicija odbrane nije bila dobra, što je dobra šuterska ekipa znala da iskoristi. Mislim da je drugo poluvrijeme primjer kako bi trebalo da igramo, kako bi trebalo da budemo povezani u odbrani i napadu. Primili smo 24 poena za poluvrijeme što je bilo presudno da se dođe do ubjedljive pobjede", ocijenio je Repeša.

"Plavi" su prekinuli seriju od tri uzastopna poraza i upisali devetu pobjedu.

"Pobjeda je bila potrebna da se vrati samopouzdanje, da počnemo vjerovati da samo tim može da pobjeđuje i da svi moraju da daju doprinos.” kazao je Repeša.

Hrvatski trener nije isključio mogućnost Budućnost dovede novog igrača, nakon što je Alen Omić otišao u Armani.

"Razmišljamo o tome, ali ja gledam dugoročno - da li se može naći igrač koji će bio dio ovog projekta na duži period. Sigurno brzo može da se nađe neko ko će da krpi rupe, ali to nije rješenje. Želim da nađem profil igrača i čovjeka koji će biti nadogradnja našem timu. Nije to lako u sred sezone, ali ima evropskih klubova koji ne plaćaju igrače redovno, pratimo šta se dešava na tržištu. Sigurno da nećemo uzeti igrača samo da bismo imali jednog više u timu", zaključio je Repeša.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 14. januara, bizi gost FMP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније