Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

06. 01. 2019. 09:06 >> 08:37
2

PAVIĆEVIĆ ŽALI

Imali smo utakmicu u svojim rukama

Trener Mornara Mihailo Pavićević žali zbog propuštene šanse u meču sa Partizanom.

Partizan je sinoć pobijedio Mornar 75:73 košem Džoka Lendejla u posljednjoj sekundi utakmice 14. kola ABA lige.

"Malo je falilo, to je sport. Igrali smo dobru utakmicu. Dosta dobro smo se spremili. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Nikad ne komentarišem suđenje i nemam razloga. Šta je - tu je, moramo što prije da se oporavimo. Žao mi je momaka, borili su se. Ostaje mi samo da čestitam protivniku na pobjedi", rekao je Pavićević.

On je naveo da je Mornar imao "sve u svojim rukama".

"Imali smo sedam poena prednosti na tri minuta do kraja, napad, otvoren šut za tri poena... Promašio je naš najbolji šuter i onda smo napravili dvije katastrofalne greške u odbrani, pustili smo jedinog igrača koji može u tom trenutku da šutne. To je ono što košarku čini uzbudljivom. Rekao sam sekund prije kraja da nema radovanja dok se utakmica ne završi. Suđen je faul, pa greška jer nijesmo zagradili, dozvolili smo da Lendejl poentira iz skoka", kazao je Pavićević.

Iz Mornara je rečeno da se taj klub žalio poslije utakmice zbog lošeg računanja vremena poslije koša crnogorske ekipe u njenom posljednjem napadu, odnosno da je poslije pogotka Antabije Volera ostalo manje od 1,9 sekunde do kraja.

Mornar će u sljedećem kolu igrati na svom terenu protiv Zadra.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je pobjeda jedino što je važno u utakmici sa Mornarom.

"Kako igra Mornar, to je najteža utakmica za nas. Nijesmo igrali sjajno, dobro, ali smo dobili važnu utakmicu. To je jedino važno. Mogli smo 100 puta bolje da igramo, da pogodimo jedan otvoren šut. Bilo je teško igrati i bez navijača. Utakmicu smo dobili na neke stvari koje smo izmislili. Idemo dalje, opet da kopamo", rekao je Trinkijeri.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније