Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R.

29. 12. 2018. 09:03   >>  08:43 1

NAKON PORAZA U MINHENU

Džikić: Nijesam nezadovoljan igrom

Trener Budućnost Aleksandar Džikić istakao je, nakon poraza od ekipe Bajerna u Minhenu, da nije nezadovoljan igrom svojih košarkaša, te da je protivnički tim bio psihološki bolji.

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su sinoć od Bajerna u Minhenu 93:88, u utakmici 15. kola Evrolige.

"Nijesam nezadovoljan igrom ekipe. Bajern je psihološki snažno reagovao u drugom poluvremenu, bili su bolji u tom dijelu igre. Pogodili su neke šuteve, a mi nijesmo bili precizni", istakao je Džikić.

Trener Bajerna Dejan Radonjić istakao je da je njegov tim zahvaljujući dobroj igri u odbrani u drugom dijelu, te raznovrsnom napadu stigao do pobjede.

“Hvala navijačima za veliku podršku, to nam je puno značilo. U prvom poluvremenu primili smo 49 poena i imali smo mnogo problema u tranzicionoj odbrani kao i 1 na 1 u pozicionom napadu. Promijenili smo stvari u odbrani u drugom dijelu. Igrali smo mnogo bolje, a napadački raznovrsnije. Velika pobjeda, naročito kada analiziramo razliku između dva poluvremena.” kazao je naš stručnjak.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније