Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

20. 12. 2018. 16:16 >> 15:56
7

OBRADOVIĆ ZA TVCG

Pažljivo smo se pripremali za Budućnost

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović , u ekskluzivnom intervjuu za Televiziju Crne Gore, kazao je da su se pažljivo pripremali za duel sa Budućnost Volijem, je su "plavi" pokazali kvalitet na mnogim utakmicama.

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Podgorici sa Fenerbahčeom iz Istanbula utakmicu 14. kola Evrolige.

"Uvijek volim da dođem u Crnu Goru. Imam tu mnogo prijatelja i drago mi da sam konačno u prilici i da ovdje igram zvaničnu utakmicu", kazao je Obradović.

Fenerbahče igra sjajno, prvi je na tabeli Evrolige sa samo jednim porazom na 13 mečeva. S druge strane, Budućnost ima tri pobjede, koje je ostvarila pred svijim navijačima u duelima sa Baskonijom, CSKA i Barselonom.

"Činjenica je da Budućnost bolje igra ovdje nego na strani. Naša priprema za utakmicu je upravo na taj način da smo skautirali ono što su radili ovdje, prije svega te tri utakmice, u kojima su odigrali izvanredno i imali dobre procente šuta, posebno za tri poena", istakao je Obradović.

Žao mu je što je samo jedan tim iz regiona u Evroligi.

"Nadam se da će to u budućnosti da se promijeni, jer mislim da više klubova zaslužuje da budu članovi Evrolige", naveo je trofejni stručnjak.

Kompletan intervju sa Obradovićem pogledajte u emisiji "Šofrovizija", sjutra od 21 sat.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније